© Hans Otten

© Hans Otten

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Emotionele uitvaart voor plots overleden voetbaltalent

Het onverwachte overlijden van Tim Gorris (32) sloeg vorige week iedereen met verstomming. Tijdens de uitvaart van het voetbaltalent uit Ravels bleek hoe intens geliefd hij was bij een grote gemeenschap.

Hans Otten

De groep familieleden en vrienden die Tim Gorris zaterdag in het crematorium Pontes in Turnhout een laatste eer wilden bewijzen, was zo groot dat vele tientallen de plechtigheid staande in de ontvangsthal moesten volgen.

Het nieuws dat de man op 32-jarige leeftijd uit het leven was gestapt, kwam nagenoeg voor iedereen als een donderslag bij heldere hemel. Want overal waar hij kwam, was de goedlachse en immer geïnteresseerde Tim zonder meer het zonnetje in huis. “Hij gaf misschien wat veel weg van datgene dat hij eigenlijk voor zichzelf nodig had.”

Tijdens de plechtgheid getuigden familieleden, vrienden en teammakkers uit de verschillende ploegen waar het grote voetbaltalent al speelde, over de altijd enthousiaste, positieve en menslievende knuffelbeer die zo'n verrijking in hun leven was geweest.

Aan het einde van de ceremonie vormden zijn ploegmakkers van White Star Schorvoort (Turnhout) een gesloten kring rond de kist en speelde er 'You'll never walk alone'. Nadien volgde een daverend applaus voor de jongeman.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER