Hanson brengt een kerstplaat uit

© Photonews

Eind september, en de jongens van Hanson zijn al helemaal in kerststemming. Op Instagram verschenen foto's uit de studio waaruit duidelijk blijkt dat de Amerikaanse broers na vijftien jaar nog eens bezig zijn met een echte kerstplaat.

elvh

De broertjes Hanson draaien al lang mee. In de zomer van 1997 hadden de langharige tieneridolen een wereldhit te pakken met Mmmbop. Na een paar hits, maar vooral een lange stilte, gingen ze begin dit jaar nog eens viraal met een filmpje waarin de volwassen broers een gezongen hulde brachten aan hun favoriete honkbalploeg.

En nu is Hanson dus helemaal terug. Na een paar hints op Instagram heeft producer Mark Hudson een paar foto's gepost waaruit duidelijk blijkt dat de broers een kerstalbum aan het opnemen zijn. Vijftien jaar geleden deden ze het ook al eens met het album 'Snowed in', hun best verkochte album trouwens. De nieuwe kerstplaat zou Wintery Mix heten en zou niet deze winter, maar kerst 2017 uitkomen. Meteen ook het jaar waarin de band 25 jaar zal bestaan. De plaat moet een pareltje worden, een beetje nostalgisch en een collector's item voor de fans.

"De tracklist bestaat voorlopig al uit een 20-tal songs, maar we moeten nog een paar belangrijke beslissingen nemen", lieten de broers eerder al weten.

Na de release van Wintery Mix plant Hanson een wereldtournee, met als kers op de taart een gloednieuw album 25/7.

En voor wie 2017 nog heel veraf lijkt, de band is gelukkig ook nog bezig aan een EP 'Play' die normaal dit jaar nog moet uitkomen.

 

It was 20 years ago today. Doing another Christmas album with my boys! @taylorhansonmusic Taylor, Ike, Zak

Een foto die door markohudson is geplaatst op

 

It's just another day...#hanson @taylorhansonmusic #brother bands

Een foto die door markohudson is geplaatst op

 

Day three, in which Doris gets her oats! #Hanson @taylorhansonmusic #powerpop

Een foto die door markohudson is geplaatst op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen