Make-up opbergen, dat hoeft niet in een kast

Een paar oogschaduwen hier, een paar lippenstiften daar en voor je het weet ben je kostbare kastruimte verloren in de badkamer. En dat terwijl je schmink helemaal niet hoeft te verstoppen. Met deze makkelijke hacks laat je jouw collectie gewoon zien, alsof ze een kunstwerk is.

vwh

Transparante lades

Make-up die je ziet, ben je ook meer geneigd om te gebruiken, maar daarom hoeven de spullen niet overal rond te slingeren. Een doos met transparante lades laat toe om alles overzichtelijk te ordenen en geeft kleur aan de ruimte.

Magnetische make-up

Zin om een beetje te knutselen? Voorzie je make-up spullen dan van een stukje magnetisch plakband en hang ze aan een magneetbord in je badkamer. Praktische kunst zeggen we daartegen.

Een beetje boudoir

Dol op al je mooie parfumflesjes, maar doet de vensterbank ze te weinig eer aan? Etaleer ze dan op een zilveren cupcakehouder om het allemaal wat glamoureuzer te maken. Een badkamer of slaapkamer met de allures van een knus boudoir? Check! Ook leuk voor extra glamour: spiegels om flesjes op te plaatsen.

Beeld: Sen Photography

Mooie kopjes

Groeit je collectie make-up borstels? Berg ze dan niet op in toilettassen of dozen vol make-up, maar geef ze een prominente plaats, eventueel naast de cupcakehouder om het boudoiraspect te vergroten. Zet ze met de haartjes naar boven in je mooiste mokken. Wie die liever gebruikt om koffie in te gieten kan ook aan de slag met de glazen potjes van opgebrande kaarsen. Zo hoeven die niet naar de glasbak.

Schaduwmandjes

Je paletten oogschaduw kunnen dan weer in een metalen draadmandje. Ga voor een koper-, zilver- of goudkleurig exemplaar afhankelijk van wat het best past in je interieur. Momenteel heel hip en nog eens handig ook.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer