Limburgse jongen (13) misbruikt nadat hij zich aanbood op sekswebsite

© IMAGEGLOBE

Een 13-jarige jongen uit Zonhoven is slachtoffer geworden van seksueel misbruik, nadat hij zichzelf via een sekssite had aangeboden voor betaalde seks met mannen.

lej

Een 67-jarige man uit het Nederlands-Limburgse Brunssum ging op die advertentie in en had seks met hem. Maar daar stopte het niet bij. De man zette de jongen daarna aan om tegen, betaling ook seks te hebben met andere mannen. De Nederlandse Justitie beschuldigt de 67-jarige N. W. nu van verkrachting, mensenhandel en seksuele uitbuiting.

De tiener uit Zonhoven had zich in het voorjaar van 2014 via een sekswebsite aangeboden. In een e-mail aan de jongen deed de N.W. het voorstel om voor ruimte en cliënteel te zorgen. Ook beloofde de man om de jongen op te halen en weer naar Zonhoven te brengen. In mei 2014 pikte de verdachte de jongen op, reed met hem naar Hoensbroek in Nederland en had seks met hem. Diezelfde dag bracht hij de tiener in contact met de 51-jarige L. van de K. uit Hoensbroek. Ook die vergreep zich aan de 13-jarige. L. van de K. betaalde 60 euro. De jongen kreeg 40 euro; N. W. de rest. Voor zover bekend bleef het bij deze ene ontmoeting. De familie van de jongen kreeg argwaan en schakelde de politie in.

De mannen staan dinsdag terecht in Maastricht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen