Onfortuinlijke inbreker heeft drie keer brute pech

© Photo News

De politie van Antwerpen heeft zondag een inbreker kunnen oppakken aan de Oude Beurs in het centrum van de stad. De man was niet binnengeraakt in een woning waar hij zijn zinnen op had gezet, had vervolgens alle moeite van de wereld om zichzelf te bevrijden uit een tuin en kon vervolgens niet meer ontkomen aan de politie. Dat meldt de politie van Antwerpen.

stl

De politie kreeg zondagmorgen een telefoontje van een bewoner van de Oude Beurs. Daar zou een onbekende man in de tuin van de buren rondlopen. De getuige verwittigde daarop de bewoonster van het appartement die op dat moment nog lag te slapen. De inbreker had inmiddels zijn inbraakpoging gestaakt omdat hij er niet in slaagde binnen te geraken.

Daarna probeerde hij weg te vluchten over de muur van de tuin. De bewoonster die inmiddels wakker was, zag de inbreker na enkele mislukte pogingen over de twee meter hoge muur klimmen en wegvluchten in de richting van de Zirkstraat. Een politiepatrouille zag een verdachte man lopen op het kruispunt van de Oudemansstraat en de Vingerlingstraat. Het slachtoffer herkende de man als de man in haar tuin. De 24-jarige verdachte werd overgebracht naar het politiekantoor. Hij wordt op vraag van het parket voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen