Belgisch topmodel Cesar Casier brengt tweede collectie uit

Het Gentse topmodel Cesar Casier weet zijn weg in de modewereld: hij ging eerder al samenwerkingen aan met de Belgische ketens JBC en Essentiel en nu brengt hij al zijn tweede eigen collectie uit. Die bestaat net zoals de eerste lijn, die in januari werd gelanceerd, uit bovenstukken met ondeugende opschriften.

vwh

Van ‘don’t be a hater, be a celebrator‘ en ’bye felicia’: de nieuwe collectie bestaat uit unisex T-shirts en sweaters waar de favoriete quotes van Casier op zijn gedrukt. Voor de fans van Leonardo DiCarprio: een van de ontwerpen staat in het teken van de acteur zijn familienaam.

© Cesar Casier

De kledingstukken uit biologisch katoen zijn in Gent gemaakt. Het topmodel is van plan om per verkocht T-shirt één euro te doneren aan Whale and Dolphin Conversation, een liefdadigheidsorganisatie die ernaar streeft om dolfijnen en walvissen in veiligheid te laten leven. De prijzen van de ontwerpen, die je bij voorkeur losjes draagt, schommelen tussen 49,99 euro en 89,99 euro en zijn verkrijgbaar in de maten medium tot extra large.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer