Wat gebeurt er als menselijke Barbie haar Ken tegenkomt?

© YouTube

In vriendschappen geldt vaak dan je een soulmate zoekt en dat is de Zweedse Pixee Fox (26) en Justin Jedlica (35) gelukt. Ze zijn allebei gepassioneerd door plastische chirurgie en houden nu ook van elkaar op een vriendschappelijke manier.

vwh

Pixee heeft in haar jonge leventje al zeventien operaties achter de rug, waaronder vier borstvergrotingen en een liposuctie. Ze liet ook zes ribben verwijderen om dichterbij te komen bij de looks van haar idool: Barbie. Justin heeft dan weer al 340 ingrepen op zijn palmares staan om het levende evenbeeld te zijn van Ken, de vriend van Barbie. Hij liet al vijf keer aan zijn neus sleutelen en koos voor implantaten in zijn schouders, rug, kaken, biceps en zijn achterwerk.

Nu hebben de twee elkaar helemaal gevonden, al hangt er geen romantiek in de lucht. Ze hebben samen zo’n half miljoen dollar gespendeerd aan cosmetische ingrepen en toen ze over elkaar hoorden, moesten ze elkaar wel ontmoeten. “Het klikte meteen”, zei Fox in een interview met Barcroft Tv. “Mensen becommentarieerden ons uiterlijk en zeiden dat we op Barbie en Ken lijken. We hielden wel van die aandacht”, klinkt het. “De liefde tussen ons is de gemeenschappelijke liefde voor plastic”, voegde ze er nog aan toe.

Of er ooit een echte romance van zal komen? Wellicht niet. Justin, die op mannen valt, is momenteel aan het scheiden van zijn man met wie hij drie jaar getrouwd was. Pixee heeft momenteel geen tijd voor een man omdat haar focus op plastische chirurgie ligt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen