RTL
Volledig scherm
© RTL

1.069.000 mensen zien Sylvie Meis héél even ontroerd

Het openhartige interview dat presentatrice Sylvie Meis (38) gaf in Linda's Zomerweek wist gisteravond ruim 1 miljoen kijkers te boeien. Linda de Mol voelde La Meis in haar zomertalkshow aan de tand over haar drukke leven en constateerde dat de ex van Rafael van der Vaart haar onbevangenheid is kwijtgeraakt.

  1. Tino Martin over samenwerking met Anouk: ‘Dit zal vriend en vijand verbazen’
    PREMIUM
    Interview

    Tino Martin over samenwer­king met Anouk: ‘Dit zal vriend en vijand verbazen’

    Het is een duo dat je niet snel bij elkaar verwacht: Tino Martin en Anouk. Toch zijn de twee totaal verschillende artiesten samen de studio ingedoken voor het nummer Voor je ‘t weet, dat vrijdag uitkomt. In gesprek met Tino Martin (40) over zelfspot, de stoute schoenen aantrekken en natuurlijk de samenwerking met Anouk. ,,,Ik vind haar altijd een beetje de Robbie Williams van Nederland. Ze is zo cool.”
  2. Na de opnames sloeg vonk echt over tussen Martijn en Delfina: ‘Dezelfde reis als Máxima beleefd’
    PREMIUM
    Máxima-serie

    Na de opnames sloeg vonk echt over tussen Martijn en Delfina: ‘Dezelfde reis als Máxima beleefd’

    Voor de nieuwe Videoland-serie Máxima wilden acteurs Martijn Lakemeier en Delfina Chaves Willem-Alexander en Máxima zo geloofwaardig mogelijk spelen. En toen werden ze zelf ook verliefd… op elkaar. In dit interview met ons magazine Mezza vertellen ze alles over de opnames en geven ze een klein kijkje in hun eigen liefdesverhaal. ,,Het sprong er voor mij uit hoe hard Willem-Alexander zijn best deed om te zorgen dat het werkte tussen hem en Máxima.”