Gwyneth Paltrow wil niet langer aan eigen label gelinkt worden

© Photonews

Gwyneth Paltrow is onlosmakelijk verbonden met Goop, het lifestyleplatform dat ze zelf in 2008 oprichtte. Door de jaren heen ging de actrice zich steeds vaker daarop toespitsen in plaats van op haar acteercarrière en hoewel dat niet meteen zal veranderden, wil Paltrow dat Goop niet meer aan haar naam en persoon wordt gelinkt.

flb

Wat in 2008 nog als een wekelijkse nieuwsbrief begon, is zoveel jaar later uitgegroeid tot een volwaardig mediaplatform dat Gwyneth Paltrow ook jaarlijks een flinke duit oplevert. Op de Sage Summit in Chicago liet de actrice echter optekenen dat ze wil dat Goop niet langer met haar naam wordt geassocieerd en dat ze ook bewust stappen in die richting zal zetten.

Nu is het label nog onlosmakelijk verbonden met haar naam en 'expertise' als gezondheidsgoeroe. Nochtans is achter de schermen een heel team aan de slag om de stukken rond gezondheid, mode en eten te maken. "Zolang mijn naam ermee verbonden blijft, kan ik met het label niet opbouwen wat ik ermee voor ogen heb", liet Paltrow zich ontvallen. Benieuwd hoe ze dat gaat aanpakken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen