Fans maken zich zorgen om 'te magere' Hollywoodactrice na breuk

© Instagram Diane Kruger

Acteurs Diane Kruger en Joshua Jackson vormden meer dan tien jaar een stelletje en waren daarmee een van de uitzonderingen in Hollywood. Aan dat sprookje kwam echter onlangs een einde. Om van de breuk te bekomen, trok Diane Kruger naar Sri Lanka waar ze nu nog steeds verblijft. Een foto van de reis die ze zelf op Instagram deelde, roept bij fans echter vragen op over het feit of ze er al dan niet te mager uitziet.

flb

Na de breuk met Joshua Jackson, vooral bekend als Pacey uit 'Dawson's Creek', trok Diane Kruger ('Inglourious Basterds', 'Troy') naar Sri Lanka. Om even te bekomen, maar ook omdat ze daar aan een nieuw project werkt. Als we haar Instagramaccount mogen geloven, heeft ze het daar in elk geval prima naar haar zin. Alleen deelde ze naast de prachtige landschappen ook een foto van zichzelf in bikini waarop de actrice er behoorlijk mager uitziet. Meteen barstten dan ook de commentaren los onder de foto. Veel fans maken zich zorgen en vragen zich af of ze zich uithongert van liefdesverdriet. "Draag zorg voor jezelf, je bent mooi, maar ziet er angstwekkend mager uit", klinkt het onder andere.

Ongepast vinden dan weer anderen. Bodyshaming is sowieso verkeerd, maar het is volgens sommigen nog erger om het te doen bij iemand die net een moeilijke breuk achter de rug heeft. "Stop ermee", klinkt het in een van de commentaren. "Ze is altijd dun geweest, zo zijn sommige vrouwen nu eenmaal. Ze heeft een druk leven en ik betwijfel of ze dat zou kunnen bijbenen als ze niet zou eten. Ze heeft het recht om zich mooi te voelen, want dat is ze."

 

Dawn. @lison

Een foto die is geplaatst door Diane Kruger (@dianekruger) op

 

??

Een foto die is geplaatst door Diane Kruger (@dianekruger) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen