© Instagram

Dit is ‘de meest begeerlijke man ter wereld’

Rohit Khandelwal uit India mag zich een jaar lang ’s werelds mooiste man noemen. De 26-jarige acteur, die ook model en een televisiepersoonlijkheid is, heeft dinsdagavond de jaarlijkse verkiezing Mister World gewonnen in het Engelse Southport.

vwh

Niet alleen de jury maar ook het publiek had een boon voor Rohit, die naar huis gaat met vijftigduizend dollar en zich aan een jaar vol glitter en glamour mag verwachten. De man is in de wolken dat hij de wedstrijd heeft gewonnen. “Ik kan het nog steeds niet geloven, maar ben onnoemelijk trots en ik hoop dat ik andere mannelijke modellen in India kan inspireren”, zei hij in een reactie aan de India Times.

Hij werkte hard om kans te maken op de titel van Mister World. Hij sportte elke dag onder professionele begeleiding van zijn coach om een gestroomlijnd, maar niet al te gespierd lichaam te bekomen. Hij sloofde zich ook dagelijks uit op conditietrainingen om uit te blinken in de fysieke proeven die deel uitmaken van de verkiezing.

Rohit, die tot voor kort werkte als assistent op een technische dienst, studeert bedrijfskunde en wil zich in de toekomst toeleggen op zijn acteercarrière in het Bollywood-genre. Zijn grootste droom speelt zich echter af achter de camera, want hij ambieert een loopbaan als filmmaker. In de tienjarige geschiedenis van de wedstrijd is het de eerste keer dat een Indiër wint. De Puerto Ricaan Fernando Alberto Alvarez Soto strandde dit jaar op de tweede plaats, de derde mooiste man ter wereld in 2016 komt uit Mexico en heet Aldo Esparza Ramirez.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER