Vicente Del Bosque.
Volledig scherm
Vicente Del Bosque. © AFP

Del Bosque bevestigt vertrek als bondscoach

UpdateDe Spaanse voetbalbond moet op zoek naar een nieuwe bondscoach. Vicente Del Bosque houdt het voor gezien. ,,Zonder twijfel, ik ben niet van plan om verder te gaan'', aldus de 65-jarige trainer donderdag op radiozender RNE.

  1. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.
  2. Ajax Vrouwen verslaat Feyenoord in intens bekergevecht, Fortuna tegenstander in finale

    Ajax Vrouwen verslaat Feyenoord in intens bekerge­vecht, Fortuna tegenstan­der in finale

    Suzanne Bakker mag hoop blijven houden op een prijs in haar laatste seizoen als coach van de Ajax Vrouwen. De Amsterdammers plaatsten zich dinsdagavond voor de finale van de TOTO KNVB-beker door in de Klassieker een zwaarbevochten overwinning te boeken op Feyenoord: de Rotterdammers werden na verlenging met 2-1 verslagen. Een dag later werd bekend dat Fortuna Sittard de tweede finalist is na een ruime overwinning (5-0) op Excelsior.