© JAA

© JAn auman

© JAA

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Primeur voor Wijnegem Shopping Center: McDonald’s bedient aan tafel

De McDonald’s die tot voor kort voor het Wijnegem Shopping Center stond, zit er nu middenin. Het is meteen het eerste hamburgerrestaurant in de Antwerpse regio met bediening aan tafel.

jan auman

De dertig jaar oude McDonald’s wordt dezer dagen met bruut geweld afgebroken. Een monument was het paviljoen niet. “Maar met zijn dertig jaar was dit toch een van onze oudste restaurants”, zegt Kristel Muls van McDonald’s België.

Vanuit de auto een Big Mac of de nu erg populaire Red Devil-burger bestellen kan niet meer in Wijnegem. Maar de gisteren geopende nieuwe stek op de gelijkvloerse verdieping van het winkelcentrum biedt veel andere troeven. De grootste nieuwigheid is dat je de bestelling eenvoudig kunt intoetsen op een van de grote schermen in het restaurant, waarna een medewerker de maaltijd gewoon aan tafel brengt. “Doordat bestellingen voortaan à la minute worden bereid in de keuken, hebben klanten bovendien de mogelijkheid om hun burger te personaliseren: met of zonder kaas, salade, saus…”

Dit restaurant heeft verder ook de looks van de McDonald’s van de toekomst, met zijn wat tropisch aandoend wood & stone-interieur. Blikvangers zijn Chesterfield-zetels, barkrukken van Jean Prouvé en terrasloungestoelen.

Ter gelegenheid van de verhuis konden klanten zaterdag een ‘deathride’ maken van de oude naar de nieuwe locatie aan een zipline. Schepenen Paul Van Dael en Luc Monsieurs gaven al het voorbeeld, gevolgd door een als hamburger verklede restaurant manager Mo Heni, die een wat onzachte landing maakte.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER