Direct naar artikelinhoud
Buis

Gouden Kooi-telg Amanda Balk krijgt eigen online realityshow

In de rubriek Buis selecteren we de leukste, ontroerendste en grappigste fragmenten. Vandaag: eens een realityster, altijd een realityster.

Kent u haar nog? Of u het nu wilt of niet, straks weer wel: Amanda Balk. De inmiddels 28-jarige moeder verwierf nu 9 jaar geleden een bepaalde mate van bekendheid met haar deelname aan het realityprogramma De Gouden Kooi en door haar relatie met Afrojack, vader van dochter Vegas.

Op het online tv-kanaal van vrouwenblad Linda. blaast Balk haar carrière als 'realityster' nieuw leven in met de serie 'Keeping up with thé Balkjes'. Geïnspireerd op de serie van Kim Kardashian. We volgen Balk, zusje Daniëlle en vriendin Kasia Dolkowska die op seks na alles samen doen. Het kinderfeestje van Vegas organiseren bijvoorbeeld, een gezichtsbehandeling nemen of een webshop inrichten.

Dat alles gebeurt in een decor van dure auto's, pyjamaparty's en chique lunches. Geïnteresseerd geraakt? De eerste aflevering verscheen maandag online en is na aanmelding bij het online tv-kanaal te zien.