© Kris Hossey

“Na twee weken is het al raak: onze lokfiets is gestolen”

Uw krant plaatste begin september een lokfiets, uitgerust met een gps-zender, in de fietsenstalling van station Antwerpen-Berchem. Na twee weken werd hij gestolen.

PeGo, DVD

In deel twee van ‘Project Lokfiets’, onze spannende reeks die nog tot en met vrijdag loopt, leest u waar hij heen ging. Konden we hem traceren? Wie ging ermee aan de haal? Waar ging hij naartoe? Belandde hij in de handen van een gelegenheidsdief, of is er meer aan de hand? Volg het mee, in de dinsdageditie van Gazet van Antwerpen.

Morgen deel 3: Achtervolging door de provincie

Gazet van Antwerpen plaatste een lokfiets: hoe ging het in zijn werk?

In Antwerpen werden afgelopen jaar meer dan 4500 fietsen gestolen. Dat kon u lezen in de weekendeditie van Gazet van Antwerpen. De politiezone Minos zet sinds juli een lokfiets in om fietsdieven te klissen. Met succes!

Al verschillende fietsdieven konden zo gevat worden. De Antwerpse politie gebruikt voorlopig nog geen lokfiets. Daarom probeerde Gazet van Antwerpen het zelf. Wij bouwden een gps-zender in het achterlicht van een Oxford-herenfiets en plaatsten hem begin september met een stevig slot in de fietsenstalling aan het station Antwerpen-Berchem.

Werd hij gestolen? En zo ja, waar ging hij naartoe? Lees het deze week in ‘Project Lokfiets’. Vanaf maandag, vijf dagen lang in Gazet van Antwerpen.

Morgen deel 2: Hij beweegt!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER