Direct naar artikelinhoud

Bijna miljoen kijkers zien K3 zoekt K3

De zoektocht naar de opvolgers van Josje, Karen en Kristel is begonnen. De eerste aflevering van het SBS6-programma K3 zoekt K3 wist vrijdagavond 955.000 kijkers aan zich te binden, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Josje Huisman, Karen Damen, Kristel Verbeke van K3 en Gert Verhulst tijdens de opnames van K3 zoekt K3.Beeld anp

Met bijna een miljoen kijkers staat het programma in de lijst van 25 best bekeken programma's van de vrijdag. SBS laat weten trots te zijn op deze cijfers. 'Op het hoogtepunt keken er zelfs 1,5 miljoen mensen. Voor SBS6 is dit een belangrijke stap in de versterking van de positie in het weekend. K3 zoekt K3 is een erg belangrijk programma voor onze familiezender', aldus directeur televisie Peter Lubbers.

De eerste aflevering van het EO-programma In De Ban Van De Condor werd gisteren ook voor het eerst uitgezonden. Het programma waarin bekende Nederlanders in de natuur op zoek gaan naar mooie vogels was goed voor 590.000 kijkers.

College Tour
Halina Reijn was gisteravond te gast bij College Tour. Het programma waarin Twan Huys samen met een groep studenten actrice Halina interviewde trok 230.000 kijkers. Met deze cijfers staat het programma niet in de top 25.

De top drie van best bekeken programma's op de vrijdag wordt uitgemaakt door het Journaal van 20.00 uur (ruim 2,1 miljoen), Flikken Maastricht (bijna 1,8 miljoen) en Goede Tijden, Slechte Tijden (ruim 1,4 miljoen).