Nederlands topmodel op intensieve zorgen na ongeluk

© Wikiportrait

Het Nederlandse topmodel Yfke Sturm ligt in coma in het ziekenhuis van Napels na een dramatisch ongeval voor de kust van het Italiaanse eiland Ischia. De 33-jarige schone zou volgens de Nederlandse omroep NOS ten val gekomen zijn met een jetsurf en daarna overvaren zijn door een boot.

Wim Verhaert, flb

De blondine werd overvaren na een val van een jetsurf, een soort gemotoriseerde surfplank. Volgens Italiaanse media is Sturm daarbij levensgevaarlijk gewond geraakt. Het slachtoffer werd met een helikopter met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Naar verluidt liep ze een schedelbasisfractuur en gebroken ruggenwervels op. Het is nog niet duidelijk of ze daardoor al dan niet verlamd is.

Het 33-jarige topmodel is al in de modewereld aan de slag sinds haar vijftiende, toen ze de International Elite Model Look Contest won. Sindsdien poseerde ze onder andere voor Calvin Klein, Carolina Herrera, Victoria's Secret en Ralph Lauren. Die ervaringen leverden haar ook de rol van presentatrice op van Hollands Next Top Model in de jaargangen 2006 en 2007. Tegenwoordig doet ze het wat kalmer aan en in juli beviel ze nog van haar eerste kindje, zoon Alexander.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

;

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen