Zeven jeanstrends voor de herfst

Van rokken tot accessoires. Jeans blijft hip in de herfst, maar van de skinny zoals we ze kennen is geen spoor te bespeuren. Zes trends voor het najaar op een rij.

vwh

Subtiele seventiesDe jaren zeventig waren al helemaal terug in de lente en ze blijven nazinderen in de herfst. Met een broek die mooi over je schoenen valt - jawel, een subtiele olifantenpijp - ben je modieus. Extra punten als je flare jeans pailletten of andere hippe accenten heeft.

Van links naar rechts: Topshop - 54,95 euro / Diesel - 119,95 euro / EDC - 59,95 euro

XXLIs subtiliteit niets voor jou, dan kan je kiezen voor een broek met extreem wijde pijpen zoals gezien bij Maison Margiela. Even comfortabel als de boyfriend, maar dan vrouwelijker.

Van links naar rechts: Giambattista Valli x 7 for all mankind - 279,95 euro / Maison Margiela - 285 euro / Topshop - 120 euro

GerafeldHet moet dit najaar niet allemaal te netjes wat denim betreft: breng gerust een ode aan de grunge met gerafelde broekspijpen.

Van links naar rechts: Steve J & Yony P - 255 euro / H&M - 19,99 euro / Marques Almeida - 415,62 euro

RetrorokkenVan patchwork tot een rij knoopjes: de knielange denim rok combineer je leuk met laarsjes uit suède en een dito jasje.

Van links naar rechts: River Island - 50 euro / Dorothy Perkins - 31,95 euro / Michael Kors - 315 euro

De T-shirt jurkNet als in het voorjaar mag je van kop tot teen in jeans gekleed gaan. Een denim jurk met lange mouwen, bijvoorbeeld, is een hippe keuze voor op kantoor. Multifunctioneel ook, want je kan erna zo mee op café met de vriendinnen.

Van links naar rechts: Hilfiger Denim - 119,95 euro / Levi's - 89,95 euro / Guess - 144,95 euro

Jeansaccessoires Wil je de jeanstrend voorzichtig eigen maken? Dan zijn accessoires een goede keuze. Werk een sobere outfit af met een denim handtas of ga voor schoenen met een zone uit de stof.

Van links naar rechts: Sneakers Le Temps Des Cerises - 39,95 euro / Handtas Moschino - 461,40 euro / fashionette.be / Riem - Levi's - 56,90 euro

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer