© PN

Benteke haakt af, Fellaini mist vlucht voor training Rode Duivels

Geen Marouane Fellaini vandaag op de eerste training van de Rode Duivels: de middenvelder miste immers zijn vlucht van Manchester naar Brussel. Bondscoach Marc Wilmots reageerde laconiek: 'Dat kan gebeuren, zeker als er veel verkeer is naar de luchthaven (lachje). Als boete moet hij de staf trakteren op een glaasje champagne. Verder zal ik dit met hem onder vier ogen bespreken.'

bla, jvh

Alles over de Rode Duivels op Sportwereld.be

Ook geen Radja Nainggolan op het trainingsveld: Wilmots gaf zijn internationals de vrije keuze tussen een veldtraining en een recuperatietraining. De middenvelder, die gisterenavond nog 90 minuten speelde voor zijn club AS Roma, koos ervoor om te recupereren op de hometrainer.

Slecht nieuws van het blessurefront: Christian Benteke is erg onzeker voor de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd van donderdag tegen Bosnië-Herzegovina in Brussel, de spits heeft een dijverrekking. Ook Adnan Januzaj - die momenteel nog in Dortmund verblijft om er zijn transfer af te ronden - is onzeker met een blessure aan de dij. Wat de enkelblessure van Mousa Dembele betreft: daarover wordt pas later op de avond duidelijkheid verwacht. In functie daarvan zal Wilmots beslissen of er vanavond of morgenvroeg nog een vervanger wordt opgeroepen. Januzaj had maandagochtend aan bondscoach Marc Wilmots de toestemming gevraagd om naar Dortmund af te zakken om zijn transfer af te handelen. De 20-jarige aanvaller wordt door zijn club Manchester United een jaar aan de Borussen uitgeleend. Dinsdag sluit hij aan bij de groep, maar of hij zal deelnemen aan de training is nog niet zeker. Januzaj sukkelt met een lichte blessure aan de dij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER DE RODE DUIVELS