Modellen Victoria’s Secret willen collega met maatje meer

© Photo News

Als het aan‘Victoria’s Secret’-modellen Elsa Hosk (26) en Jac Jagaciak (21) ligt, dan krijgen ze er binnenkort een collega bij met een maatje meer. De twee dames vinden immers dat het Amerikaanse lingerielabel te weinig aandacht schenkt aan plus size-mode.

vwh

‘De wereld omarmt modellen met een maatje meer. Ik weer zeker dat Victoria’s Secret er op een bepaald moment ook klaar voor zal zijn’, zei Jagaciak in een interview met de Britse krant The Daily Mail. Of het ook echt zal gebeuren, weet ik niet. Ik hoop alvast van wel’, voegde Hosk er vorige dinsdag aan toe tijdens een persconferentie op Times Square in New York.

De laatste tijd krijgt Victoria’s Secret af en toe kritiek omdat het een mager schoonheidsideaal opdringt. Eind 2014 lanceerde het merk een nieuwe reeks beha’s met de naam ‘Body’. De bijhorende reclame toonde drie slanke dames, maar vooral de slogan ‘The Perfect Body’ zette kwaad bloed. Uiteindelijk werd de tekst van de campagne na een succesvolle petitie in alle stilte aangepast.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen