Gevallen voetbal wordt fietser fataal

Nieuws
Oosterhout
NOVUM
zaterdag 23 mei 2015 om 03:00

Een fietser is bij Wassenaar om het leven gekomen door een gevallen voetbal. De 67-jarige man fietste donderdag bij de duinen, toen een vijftienjarige jongen op de stoep zijn voetbal liet vallen. Het kind wilde de bal snel oppakken, maar raakte daarbij de fietser. De man kwam ten val en raakte zo zwaargewond aan zijn hoofd dat hij aan zijn verwondingen is overleden. <

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

OMT: extra maatregelen nodig tegen mazelen

De overheid moet extra maatregelen nemen nu het aantal besmettingen met mazelen toeneemt. Dat adviseert het Outbreak Management Team (OMT) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Afbeelding

Boeing ziet productie 787 gehinderd door tekort onderdelen

Boeing heeft te maken met tekorten aan onderdelen bij de productie van de 787 Dreamliner. De vliegtuigbouwer kan daardoor de productie van dat toestel minder snel verhogen dan was bedoeld. Dat meldde het bedrijf in een memo aan het personeel, aldus zakenzender CNBC.

Afbeelding

Extinction Rebellion wil op Koningsdag weer de A10 op

Extinction Rebellion is van plan om zaterdag, op Koningsdag, weer de A10 bij Amsterdam te blokkeren, ter hoogte van het voormalige ING-kantoor. De actiegroep eist dat ING per direct stopt met het financieren van de fossiele industrie. De actievoerders willen vanaf 12.

Afbeelding

Rover krijgt 120 klachten binnen over nieuwe samenreiskorting NS

Reizigersorganisatie Rover heeft in de afgelopen twee weken 120 klachten ontvangen over de nieuwe regels voor samenreiskorting van de NS. Reizigers klagen onder meer over 'administratieve rompslomp, gebrek aan flexibiliteit en extra kosten'.

Afbeelding

Renault houdt vast aan stabiele verkoopprijzen

Renault gaat de verkoopprijzen van zijn auto's niet verlagen, na de recente prijsverlagingen door Tesla. Het Amerikaanse Tesla, dat kampt met tegenvallende verkopen, wil daarmee de vraag naar zijn elektrische voertuigen aanjagen.

Afbeelding

Viaplay ziet abonnementen met bijna een vijfde afnemen

Viaplay heeft de abonnementen in de eerste drie maanden van het jaar met bijna een vijfde zien afnemen vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder.