Account
Logo
Zoeken
8.1 °C

Drugshandelaar aangehouden in Drachten

za 28 maart 2015, 11.24 uur

DRACHTEN - Een 31-jarige man uit Drachten is vrijdagavond in zijn woning aangehouden op verdenking van handel in drugs. Bij de politie was informatie binnengekomen dat de man mogelijk in drugs zou handelen. Hierop is een onderzoek gestart waarbij duidelijk werd dat de man vermoedelijk in drugs handelde. Diverse mensen kwamen bij de woning en vertrokken weer.

De politie besloot de man in zijn woning aan te houden en daar werden een aantal grammen cocaïne gevonden. Ook werd er kleding, die mogelijk afkomstig zijn van diefstal, en een luchtdrukwapen gevonden. Alles is in beslag genomen. Een 38-jarige man uit Rotterdam, die ook in de woning aanwezig was, is eveneens aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen wat zijn rol is in deze zaak.

Eerder die avond zijn er verschillende mensen staande gehouden die uit de woning van de verdachte kwamen. Hiervan is een 35-jarige man zonder vaste verblijfplaats aangehouden. Hij had 23 bolletjes met vermoedelijk cocaïne bij zich.

Ook is een 28-jarige man uit Drachten aangehouden. Hij had geen drugs bij zich. Wel had hij in zijn auto een mes liggen. De man is aangehouden voor wapenbezit. Het mes is in beslag genomen. Alle verdachten zitten nog vast in afwachting van het onderzoek.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws