Nathalie Meskens schittert als schlagerzangeres

In Hasselt is vrijdagavond de tiende editie van het Schlagerfestival in première gegaan. Zangeres Laura Lynn stal de show samen met Nathalie Meskens en Tine Embrechts, die samen de nieuwe meidengroep 'Lynn Sisters' vormen. Het trio gaf bovendien een hilarisch interview aan VTM NIEUWS, in het West-Vlaams.

skn

'We hebben al lang gevraagd om eens mee te doen en Laura heeft na tien jaar eindelijk ja gezegd', vertelt Meskens, voor de gelegenheid omgedoopt tot 'Trampo Lynn'. 'We hadden ook wat schrik van de showbizz, omdat dat toch een gevaarlijke wereld is. Ik heb mijn vaste job in de luchtvaart, maar ik zit nu tijdelijk met een gezwel waardoor ik werkonbekwaam ben, dus dat was het moment om eens in de showbizz te springen', aldus Tine Embrechts, die de naam 'Zeppe Lynn' kreeg.

Het trio stal de show in de Ethias Arena met onder meer 'Soldiers of love', de hit waarmee Liliane Saint-Pierre in 1987 op het Eurovisiesongfestival stond. 'We plakten aan de tv toen Liliane het zong. Het is ook een actueel nummer, je kan het niet genoeg bezingen', benadrukte Zeppe Lynn de keuze voor dit nummer.

Of de groep een verdere toekomst heeft na het Schlagerfestival is nog af te wachten. 'Als we volgende week nog overeen komen, gaan we door. Maar we zijn nogal heftig, vooral ons Laura'tje. Ze kan nogal roepen en tieren, het is een felle.'

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen