Deze celebrities verdienen meer dan hun mannelijke wederhelft

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Tijdens de Oscaruitreiking pleitte actrice Patricia Arquette nog vurig voor loongelijkheid tussen mannelijke en vrouwelijke acteurs, maar daar lijken deze celebritykoppels geen last van te hebben. Integendeel, bij hen brengt de vrouw het grote geld in het laatje.

VVA

Beyoncé

Beyoncé en Jay-Z zijn allebei grote poenpakkers, maar platenbaas Jay-Z verdient blijkbaar nog steeds minder dan zijn vrouw, die tijdens haar laatste wereldtoer maar liefst twee miljoen dollar per optreden kon opstrijken. Samen spaarde het koppel ongeveer 95 miljoen dollar bij elkaar. Het gouden koppel mag het afgelopen jaar dan op relationeel vlak wel een zware opdoffer hebben gekregen, hun bankrekening lijkt er helemaal niet onder te lijden.

Angelina Jolie

Actrice Angelina Jolie verzamelde het afgelopen jaar 30 miljoen dollar met allerhande filmprojecten. Dat deed ze niet enkel als actrice, want ze klust ook steeds vaker bij als regisseuse. Zo nam ze de regie van de film Unbroken en In the Land of Blood and Honey voor haar rekening. Echtgenoot Brad Pitt bracht zelf ook nog eens 20 miljoen dollar in het laatje, waardoor het koppel het boekjaar met een indrukwekkende 50 miljoen dollar op de rekening mag afsluiten.

Jennifer Aniston

Actrice Jennifer Aniston werkte het afgelopen jaar mee aan twee blockbusters, Horrible Bosses en We're the Millers, en zag het afgelopen jaar in totaal maar liefst 31 miljoen dollar op haar bankrekening verschijnen. Haar partner Justin Theroux is een populaire scriptschrijver in Hollywood, maar dat levert blijkbaar toch net wat minder op.

Gisele Bündchen

Ook het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen overtroeft haar man, Tom Brady, een gerenommeerd American footballspeler bij de New England Patriots. Gisele Bündchen haalt met haar fotocampagnes en catwalkshows gemiddeld 42 miljoen dollar per jaar binnen, terwijl Tom Brady met 30 miljoen dollar net wat minder kan bijdragen tot de gezinshuishouding. Gisele kondigde onlangs nog aan dat ze voortaan geen shows meer zal lopen en zich zal beperken tot fotoshoots.

Nicole Kidman

Actrice Nicole Kidman draaft minder vaak op in blockbusters, maar behoort blijkbaar nog steeds tot het kringetje van best betaalde actrices in Hollywood. Per film verdient ze nog steeds gemiddeld 17 miljoen dollar. Haar echtgenoot Keith Urban is een bekende countryzanger, die het ook niet echt slecht doet. Hij rijft 500.000 dollar binnen voor een optreden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen