Veertiger rijdt in op politiewagen

In het Oost-Vlaamse Temse is maandagmiddag een 42-jarige man opgepakt nadat hij, tijdens een achtervolging door de politie, inreed op een wegversperring. Dat meldt de Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.

De man was maandagmiddag met zijn minderjarige zoon naar zijn werkgever gegaan aan het Zwaarveld in Hamme. 'De man is beginnen roepen naar zijn werkmakkers, schopte een deur in en sloeg een van de mannen in het gezicht, waardoor deze gehecht moest worden. Vervolgens is hij met de wagen vertrokken, waarop de opgeroepen politiediensten de achtervolging inzetten. De wilde rit ging van Hamme over de N41 richting Temse. Onderweg beging de man verschillende verkeersovertredingen', meldt het parket.

Aan een eerste wegversperring reed de man opzettelijk in op een politievoertuig. Twee politiemensen konden net op tijd wegspringen, aldus het parket. Bij een tweede wegversperring verderop in Temse kon de man worden opgepakt. Hij wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter en het parket vraagt zijn aanhouding.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen