© Politiezone Vlas

Nog geen enkel spoor naar Michael (18)

In Heule is zondag de hele dag gezocht naar de vermiste Michael Vanassche. Ondanks het feit dat de grote middelen werden ingezet, heeft de zoektocht niets opgeleverd. Deze nacht wordt er niet voort gezocht.

jva, cel, wver

De 18-jarige student uit Moorsele is sinds vrijdagavond spoorloos, na een schoolfuif in Heule. Er kwamen heel wat mensen mee zoeken in Heule. Niet enkel vrienden en familie, maar ook anderen die een steentje willen bijdragen. Zij begonnen met goede moed, maar gaandeweg sloeg de sfeer om, omdat er nog steeds geen enkel spoor is van Michael.

De cel Vermiste Personen werd ingezet, net als de brandweer en de politie die samen met vrijwilligers een zoekactie zijn opgestart. De Heulebeek werd door een boot van de brandweer afgezocht naar sporen, patrouilles met een hond doorzochten enkele verlaten panden in de omgeving van het OC De Vonke in Heule, de plaats waar hij het laatste werd gezien vrijdagavond. Er werd ook een helikopter van de federale politie ingeschakeld.

Sms’je naar zus

Michael werd voor het laatst gezien vrijdag even voor middernacht op de Bal Spesial-fuif van de Spes Nostra-school in OC De Vonke in Heule. Hij ging even voor middernacht naar buiten omdat hij zich niet zo goed voelde. Michael Vanassche was met zijn vrienden naar de fuif gereden, zijn fiets werd na zijn verdwijning aangetroffen aan het OC.

‘Het laatste wat we van hem weten is een sms’je naar zijn zus, twintig minuten later werd zijn gsm handmatig uitgezet’, zegt het parket in een persmededeling. Alle mogelijkheden worden opengehouden, er zijn geen aanwijzingen van dat het om criminele feiten zou gaan.

Opsporingsbericht

Wie Michael gezien heeft of nuttige informatie heeft, kan terecht bij het algemeen contactnummer (056/23.96.11) van de politiezone Vlas.

Michael Vanassche is 1,75 m groot, lichtgebouwd, heeft kort donkerblond haar en blauwgroene ogen. Hij had een lichtblauw hemd, een kostuumvest en een kameelkleurige broek aan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer