© Hans Otten

"Patricia, je was een heel straffe madam"

“Die zorgzame vrouw betaalde voor haar zachtheid en geduld de hoogste prijs”, klonk het vrijdag tijdens de emotioneel erg geladen uitvaartplechtigheid van Patricia Mertens. De 35-jarige mama van twee zoontjes werd tien dagen geleden door haar ex-partner om het leven gebracht.

Hans Otten

Zowat driehonderd mensen woonden vrijdagochtend de uitvaartplechtigheid van Patricia Mertens bij. Door de gruwelijke wijze waarop de vrouw op amper 35-jarige leeftijd om het leven kwam, werd het een erg emotionele dienst. De moeder van een achtjarige tweeling werd een tiental dagen geleden in haar woning in Geel omgebracht door haar ex-vriend Sam T.

Aan het begin van de dienst legden Patricia’s zoontjes, de achtjarige tweeling Kjell en Senne, bloemen neer bij haar asurne en staken er kaarsjes aan. Nadien brachten enkele studiegenoten uit de opleiding Verpleegkunde een emotionele getuigenis over de immer vrolijke vrouw, die zich tot de moederfiguur van de klas ontpopte..

Patricia had enkele jaren geleden haar werk bij Philips Lighting opgezegd en had een nieuwe wending aan haar leven gegeven door Verpleegkunde te gaan studeren.

Ook enkele van haar beste vriendinnen namen met een aangrijpende tekst afscheid van hun hartsvriendin.

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen, editie Kempen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER