Man uit Melsele vermist

Op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde verspreidt de politie volgend opsporingsbericht: Op woensdag 17 december 2014 werd de 54 -jarige Rudi Van den Broeck omstreeks 13.45 uur het laatst gezien in zijn woning in de Leeuwerikenlaan in Melsele(Beveren). Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

skn

Rudi Van den Broeck verliet zijn woning met zijn wagen, een 4-deurs metaalgrijze Toyota Avensis SEDAN met nummerplaat 515-ASJ.

Op de wagen was een fietsenrek gemonteerd en dakdragers. Ook kleeft er op de voorruit, aan de kant van de bestuurder, een TOURING sticker.

Mijnheer Van den Broeck is 1m72 groot, normaal gebouwd en heeft blauwe ogen en kort wit/grijs haar. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een zwarte trainingsbroek, een zwarte trui met beige motief, een zwarte lederen jas en zwarte schoenen met veters.

De man heeft medische verzorging nodig.

Hebt u Mijnheer Van den Broeck of zijn wagen nog gezien of weet u waar hij verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0. Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen