Direct naar artikelinhoud

Kuyt redt punt voor Fener met 'voorzet-goal'

Fenerbahçe heeft vandaag met de nodige moeite een gelijkspel behaald bij Bursaspor: 1-1. Dirk Kuyt tekende in de 67ste minuut voor de gelijkmaker, nadat de thuisploeg al in de derde minuut op voorsprong was gekomen door een treffer van Volkan Sen. Kuyt wilde een voorzet geven, maar zag tot zijn verbazing dat de bal in het doel belandde.

Dirk Kuyt op archiefbeeld.Beeld Pro Shots

'Fener' zou bij winst alleen aan kop zijn gekomen in de Turkse Süper Lig. Door het gelijkspel moet het die echter delen met concurrent Besiktas. Beide ploegen hebben na tien duels twintig punten. Ook het doelsaldo (14-10) is exact gelijk.

Galatasaray staat op een punt achterstand derde, na de nederlaag op zaterdag tegen Trabzonspor (3-0). Wesley Sneijder mocht alleen het laatste half uur meespelen.