Slachtoffer vluchtmisdrijf op Turnhoutsebaan overleden

© GvA

Elf dagen nadat ze door een bromfietser werd omvergereden op de Turnhoutsebaan in Borgerhout, is de 54-jarige Francine Beaulen (foto) uit Brasschaat vrijdag overleden in het ziekenhuis.

SARE

Op maandag 13 oktober fietste Francine ’s morgens rond 8u op de tram- en busbedding van de Turnhoutsebaan om linksaf te slaan naar de Langstraat. Daarbij werd ze aangereden door een bromfietser die zonder verpinken doorreed.

‘De eerste dagen na de aanrijding hadden de dokters ons al gezegd dat de kans klein was dat Francine het zou halen’, vertelt haar aangeslagen echtgenote Marina Meulemans, met wie ze al 35 jaar samen was. ‘Maar enkele dagen later was er toch weer hersenactiviteit en hebben de artsen er nog alles aan gedaan om haar er toch door te krijgen.’

De gevolgen van het ongeval bleken uiteindelijk toch fataal te worden en vrijdag, even na 6u ’s morgens, is Francine Beaulen in het Stuivenbergziekenhuis overleden.

De bromfietser die het ongeval veroorzaakte, was vrijdagavond nog steeds spoorloos. Dat bevestigde politiewoordvoerder Sven Lommaert. ‘De verdachte wordt actief opgespoord door onze diensten. Er worden een aantal patronen nagekeken in de hoop de verdachte alsnog aan te treffen.’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen