Zo schep je orde in je beautykast

© *

Omdat het geen lente hoeft te zijn voor een schoonmaak: vier slimme manieren om al die tubetjes, potjes, borstels en flesjes netjes op te bergen en orde te scheppen in je beautychaos.

rdm

Stapelen (maar dan mooi)Te weinig plaats op je boudoirtafel? Werk in verdiepingen door je favoriete beautyspullen te verdelen over een taartplateau. Geen etagère in huis? Maak er eentje met superlijm, twee borden en een kandelaar van de vlooienmarkt, zoals blogster Camille Styles hier deed.

  • Etagère van By Asa, 24,90 euro op ezisliving.com

Verdeel en heersOpdat het geen rommeltje zou worden in je make-upschuif, voorzie je compartimenten. Een besteklade is handig (en goedkoop), maar je spullen netjes uitstallen op mooie bordjes is ook niet mis.

Je nagellak in een schoendoosOmdat je nagellak best op een donkere plaats bewaart, is een mooi versierde schoendoos (of twee, of drie) een slimme en tegelijk fijne manier om al die kleine flesjes netjes op te bergen. Alleen wordt het dan wel een rommeltje als je naar die éne specifieke kleur op zoek bent. Make-upblog The Beauty Department heeft daar wat op gevonden: de dop van elk flesje labelen met een wit stickertje dat je beschildert met de nagellak in kwestie. Een beetje prutswerk en of je er - op het einde van de rit – tijd mee bespaart, durven we niet te beloven. Maar het ziet er wél beeldig uit, toch?

Kant-en-klaarJe hoéft uiteraard niet te knutselen met schoendozen, besteklades of zelfgemaakte taartplateaus. Er bestaan ook heel wat kant-en-klare organizers voor je beautyproducten, van chic tot budget.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer