Kans op buien

Dinsdagmiddag is er een afwisseling van zon en wolkenvelden. Plaatselijk is er kans op een bui. De wind waait zwak tot matig uit het westen tot zuidwesten. De maxima bedragen 17 tot 21 graden.

llo

Dinsdagavond en -nacht zijn er opklaringen, maar plaatselijk blijft nog een bui mogelijk. In gebieden waar het flink opklaart kan gemakkelijk mist ontstaan. De minima bedragen 8 tot 12 graden.

Woensdagochtend is het op meerdere plaatsen grijs door nevel, lage bewolking of mist. Na het optrekken ervan krijgen we te maken met een afwisseling van zon en wolken. Later neemt de bewolking toe en tegen de avond kan er wat lichte regen vallen aan de kust en over het westen van het land. Er waait een matige zuidwestenwind bij maxima van 17 tot 21 graden.

Vanaf donderdag is het overwegend droog met wolkenvelden en opklaringen. Het wordt zeer zacht met een middagtemperatuur rond 21 graden. Vanaf zondag wordt het herfstachtig met meer bewolking en af en toe regen. De middagtemperatuur daalt tegen begin volgende week naar zowat 16 graden.