© BFM

Twee zwaargewonden bij crash Aston Martin in Malle

Twee zwaargewonden, een peperdure Aston Martin die klaar is voor de schroothoop, een Renault waar nauwelijks iets van overblijft en vier geparkeerde auto’s die zwaar beschadigd zijn. Dat is de tol van een zware crash maandagavond op de Antwerpsesteenweg in Malle.

DVD

Het ongeval deed zich maandagavond rond kwart na tien voor op de Antwerpsesteenweg richting Antwerpen, ter hoogte van brasserie Peter en Zout in Malle. Volgens de politie van de zone Voorkempen raakten de Aston Martin en de Renault elkaar en begonnen ze te slippen.

“De wagens werden weggeslingerd en raakten daarbij vier geparkeerde auto’s”, zegt woordvoerster Carolien Roofthooft. “Daarna kwamen ze tot stilstand. De bestuurders werden met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen diende door de brandweer te worden bevrijd. Er zou geen sprake zijn van levensgevaar.”

Het ongeluk bracht heel wat getuigen op de been. Of de crash te wijten was aan overdreven snelheid, is nog niet bevestigd. De schade aan beide auto’s is in ieder geval enorm.

Naast de twee auto’s die bij het ongeval betrokken waren, zouden ook minstens twee van de geraakte geparkeerde auto’s total loss zijn. Een Aston Martin heeft een prijskaartje dat al gauw boven de 150.000 euro ligt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER