Man doodgestoken na botsing

© if

Een man is donderdagavond omgekomen nadat hij na een botsing met een andere automobilist in Courcelles een mes in de borst kreeg. Het slachtoffer, dat bij het gerecht bekend stond als een drugsverslaafde, overleed aan zijn verwondingen toen hij probeerde het ziekenhuis te bereiken. De dader van de steekpartij wordt nog gezocht. Dat meldt het parket van Charleroi.

Mustapha H. reed rond 21.40 uur met zijn wagen in de rue de Miaucourt, toen hij botste tegen een witte Fiat, die geen voorrang had maar toch doorreed. Uit de Fiat stapten drie personen. Een van hen, vermoedelijk de bestuurder, haalde het mes boven en stak het in de borst van Mustapha, die recht in het hart geraakt werd.

Het slachtoffer is weer in zijn auto gestapt en richting het ziekenhuis gereden. Hij moest echter stoppen aan het station van Courcelles-Motte, waar hij uiteindelijk overleed, ondanks het feit dat de hulpdiensten ondertussen ter plaatse waren gekomen. De federale politie van Charleroi is nog op zoek naar de dader van de steekpartij.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen