Dita Von Teese lanceert sexy lingerie voor nieuwe mama’s

Dita Von Teese heeft sexy borstvoedingsbeha’s en bijpassende slipjes ontworpen voor kersverse mama’s. De modellen van de Amerikaanse burleskdanseres zijn gecreëerd in opdracht van Destination Maternity, maar dragen wel de stempel van haar eigen lingerielijn ‘Von Follies’.

vwh

De capsulecollectie van Von Teese bestaat uit glamoureuze beha’s met kanten accenten die boezems van kersverse moeders goed ondersteunen en slips met een hoge taille die fungeren als shapewear.

De 41-jarige Von Teese, die ooit getrouwd was met shockrocker Marilyn Manson, is zelf nog geen mama. Ze heeft wel een duidelijke mening over vrouwen die net een kindje op de wereld hebben gezet. ‘Het dragen van elegante lingerie is een makkelijke manier om dagelijks momenten van luxe en schoonheid te creëren. Waarom zou een nieuwe moeder niet van mooi ondergoed kunnen genieten’, zegt ze.

Haar ontwerpen, die iets weg hebben van sexy Agent Provocateur-creaties, kosten tussen de 30 en 50 dollar. Deze zijn helaas (nog) niet in ons land verkrijgbaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer