1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Twee ongevallen op E34

Op de E34 ter hoogte van afrit Arendonk kwam een mobilhome met een koppel uit Heist-op-den-Berg op zijn zij terecht. De mobilhome was op weg voor een vakantie op de Veluwe maar werd achteraan aangetikt door een Engelsman die naar Eindhoven reed. In de staart van die file gebeurde kort nadien een tweede ongeval met een zwaar gewonde jongeman uit Arendonk tot gevolg.

Roel Jacobs

“We waren onderweg om enkele dagen samen door te brengen in Nederland”, vertelt getuige Staf Wijns aangedaan. “Het is vandaag de huwelijksverjaardag van onze vrienden Guido De Rijdt (58) en Annemie Verschuren (58) en daarom trokken we er even op uit. Opeens zag ik dat de mobilhome begon te slingeren en op zijn kant belandde.” De mobilhome werd aangetikt door een Engelsman uit Bristol op weg naar Eindhoven. “Ik weet niet juist wat er gebeurd is”, verklaart hij. “Om de een of andere reden raakte ik de kampeerwagen en die ging meteen aan het slingeren.”

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de inzittenden werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. De twee rijstroken van de E34 werden een tijdlang afgesloten om het voertuig te takelen. Alle verkeer diende over de pechstrook te rijden.

Lees meer in de dinsdagkrant van Gazet van Antwerpen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER