© DK

Lichtreclame Illusion nog altijd niet verkocht

Hoewel het drie weken geleden nog het populairste zoekertje op 2dehands.be was met biedingen die de pan uitswingden, raakt eigenaar Geert Van Uytsel voorlopig niet verlost van zijn neonverlichting van discotheek Illusion in Lier.

KMa

De biedingen zijn intussen afgesloten. Van Uytsel gaf de voorkeur aan Jimmy De Keyzer en zijn vriendin Sabriena uit Begijnendijk, die 7.200 euro hadden geboden om de neonverlichting om nostalgische redenen in hun living te hangen. “Er waren nog hogere biedingen, maar deze mensen leken mij betrouwbaar omdat ze ook bij jullie in de krant hadden gestaan”, zegt Van Uytsel. “Bovendien was ik het beu om altijd maar opgebeld te worden. Mijn nummer stond namelijk bij de advertentie.”

Omdat biedingen op internet niet bindend zijn, stuurde Van Uytsel een mailtje naar De Keyzer. “Dat werd aanvaard. Spijtig genoeg krijg ik hem nu niet meer te pakken. Hij neemt zijn telefoon niet meer af. Het is lastig, want ik heb hogere biedingen laten staan voor hen. Hopelijk lukt het alsnog, anders zet ik mijn advocaat erop.”

En zo komt het dat de o zo gegeerde neonreclame van de Illusion ondanks de gigantische populariteit van het zoekertje en de monsterbiedingen nog altijd tegen de muur van de voormalige discotheek blijft hangen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER