Viv Van Dingenen verlost van 'den draad'

© *

Herinnert u zich nog 'den draad' uit het programma 'In de Gloria'? Voor actrice Viv Van Dingenen was die draad alles behalve grappig, want zij leed aan een soortgelijke dwangneurose. Ze was er jaren van overtuigd dat ze vasthing aan een navelstreng, die tot in het oneindige doorloopt. Maar voorlopig is ze even verlost van die neurose.

tebt01

'Voorlopig heb ik er geen last meer van', vertelt Van Dingenen in TV Familie. 'Eigenlijk komen neuroses vooral voor op momenten dat je met veel stress te kampen hebt. Dat wil dus zeggen dat ik op dit moment met leuke projecten bezig ben'.

'Vorige week zijn de opnamen van 'Spitsbroers' gestart, een eigentijdse reeks voor VTM die zich afspeelt in de arena van het Belgische voetbal. Maar ook naast mijn acteerwerk zit ik niet niet stil, hoor. Want ondertussen zetel ik ook in de OCMW-raad van Sint-Niklaas en als logopediste doe ik vaak interimopdrachten. Maar ja, ik ben blij dat ik nu opnieuw een grotere rol voor mijn rekening mag nemen en mag samenspelen met een heel fijne bende'.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen