Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 9 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Coach Anouk: ‘Het is een idioot volk’

Anouk neemt ook in de halve finale van The Voice Of Holland geen blad voor haar mond. Ze is met stomheid geslagen als de Bredase topfavoriet Kimberly (26) onverwachts de talentenjacht moet verlaten. ,,Dit is niet gek, dit is gewoon idioot”, reageerde de Haagse coach, die niet eens de coach was van Kimberly.

Ze schopt zonder pardon het concept van TVOH onderuit met haar scherpe opmerking: ,,Dit krijg je als wij geen punten geven”, verwijzend naar het publiek dat door middel met sms’jes de uitslag bepaalt. ,,Het is een idioot volk dat stemt, they don’t know. Dit is ook waarom het volk nooit het songfestivalliedje moet kiezen.”

Niet veel later doet Ali B er nog een schepje bovenop: ,,Als je op Twitter gaat lopen klagen dat Kimberly er niet uit had gemogen, had je moeten stemmen. Als je niet stemt, moet je je bek houden.”

Natuurlijk ontgaat het de kijkers niet en vliegen de tweets je om de oren:

https://twitter.com/0d0816_d/status/962075369208598528

Het was niet de eerste keer vanavond dat Anouk haar ongenoegen uitte. Ook de styling van het team van The Voice Of Holland werd door de mangel gehaald door de Haagse coach. Ze heeft dan ook zelf de kleding meegenomen voor haar kandidate Nienke.

https://twitter.com/TV_kijker927/status/962062841871196161

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.