Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 4 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Winnaar 30 miljoen heeft liever zijn vrouw terug

Stinkend rijk het nieuwe jaar in, dat is voor veel mensen toch stiekem wel een grote wens. Ze kopen een oudejaarslot en wachten vol spanning de winnende getallen en letters af. Deze keer wordt maar liefst 30 miljoen uitgekeerd aan een 62-jarige Tilburger.

De man wil anoniem blijven, maar heeft aan het Brabants Dagblad laten weten dat hij er niet zoveel aan vindt. Tenzij het geld hem een machine kan geven waarmee hij in de tijd kan reizen, want de man wil veel liever zijn vrouw terug. Zij overleed plotseling in de zomer.

Geen veranderingen

De 62-jarige winnaar geeft het geld aan zijn kinderen, voor hem verandert er niets. Hij is gewoon nog elke dag aan het werk. Voor deze jaarwisseling kocht hij meerdere loten in Tilburg-Noord, voor zijn kinderen en eentje voor zichzelf. Dat is een traditie.

Dat hij ook daadwerkelijk het winnende lot kocht, is nog niet echt tot de man doorgedrongen. Een vriend van hem bekeek de uitslag van de loterij op zijn telefoon en de twee moesten een paar keer kijken voor het besef kwam. Winnen is natuurlijk leuk, maar de man heeft laten weten het lot liever in te ruilen voor zijn vrouw. De kinderen mogen het geld nu verdelen want zelf heeft hij naar eigen zeggen niets nodig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.