Karim El Ahmadi
Volledig scherm
Karim El Ahmadi © ProShots

El Ahmadi nieuwe aanvoerder van Feyenoord

Karim El Ahmadi is de nieuwe aanvoerder van Feyenoord. De middenvelder neemt de rol over van Dirk Kuyt, nadat de Katwijker aan het einde van het vorige seizoen afscheid nam van het profvoetbal.

  1. Mister Feyenoord (68) wéér vader: ‘Liv eerder lid van Kameraadjes dan dat ik aangifte van geboorte deed’
    PREMIUM
    Interview

    Mister Feyenoord (68) wéér vader: ‘Liv eerder lid van Kameraad­jes dan dat ik aangifte van geboorte deed’

    Feyenoord - NEC wordt zondag een bijzondere bekerfinale voor clubicoon Ben Wijnstekers (68). Het is de eerste eindstrijd die zijn vader Henk niet meer meemaakt. Hij overleed in september op 99-jarige leeftijd. Én de finale wordt de eerste sinds zijn dochter een half jaar geleden het levenslicht zag. ,,Ik zal bij winst op NEC zeker even naar boven kijken. Zo van: nou, pa, we hebben weer een prijsie, hoor.’’
    Rotterdam
  2. PSV broedt op forse uitbreiding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen
    PREMIUM

    PSV broedt op forse uitbrei­ding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen

    PSV wil in de toekomst het Philips Stadion uitbreiden, met vele duizenden plaatsen. Het meest ambitieuze scenario is om op lange termijn ruim tienduizend plekken extra te realiseren. Dat is nu de denkrichting binnen de club, al moeten er nog financiële en bouwkundige onderzoeken plaatsvinden. De ambitie van de PSV-leiding is echter duidelijk en wordt ook ondersteund door recent onderzoek: PSV kan en wil gezond groeien, maar hoe?
    Eindhoven