Manchester United verslaat Manchester City in Houston

Manchester United heeft vannacht in een oefenwedstrijd in Houston rivaal Manchester City met 2-0 verslagen. Romelu Lukaku en Marcus Rashford scoorden voor de ploeg van José Mourinho.

1. Hattrickheld Robert Lewandowski redt Barcelona na foutenfestival: tiental Valencia op valreep verslagen
    met samenvatting

Hattrick­held Robert Lewandow­ski redt Barcelona na foutenfes­ti­val: tiental Valencia op valreep verslagen

Robert Lewandowski heeft FC Barcelona behoed voor een nieuwe domper na de nederlaag in de Clásico van vorige week. Na een foutenfestival in de eerste helft stond de thuisploeg op achterstand en tegenstander Valencia met tien man. Merkwaardige acties van Marc-André ter Stegen en Ronald Araujo werden in de tweede helft door de Poolse spits hersteld. Hij zorgde met een hattrick voor een 4-2 overwinning.